Hoe jij “de 1% methode” kan gebruiken om elk doel in je leven te bereiken (ook al heb je alles al geprobeerd). Je hebt die stok achter de deur gewoon nodig. Succes verzekerd!

Ervaar wat het is om rust in je dagelijkse bezigheden te hebben zodat je ruimte over hebt voor de echt belangrijke dingen. 

Beste weldenkende medemens,

Je doelen bereiken zonder af te haken? JA!

S’avonds blij naar bed gaan zonder schuldgevoel? JA!

Niet meer je frustratie afreageren op de mensen waar je van houdt? JA!

Uit je denkpatronen en leven met je hart? JA!

Wat is het geheim? 

Het is een techniek die we de “1% Methode” noemen. 

Als werkende moeder met vele interesses, een uitgebreid sociaal leven en verschillende hobby's, kon ik niet wachten om het te proberen - en nu wil ik het delen met jou! 

Fluitend de dag doorkomen en datgene doen wat je belangrijk vindt…..voeg je bij een groeiende groep mensen die het geheim van "De 1% Methode” als basis gebruiken om op een blijvende manier hun doelen te bereiken. 

Een simpele, rustige en krachtige manier om je doelen te bereiken - welk doel dan ook. 

Sterker nog, vroeger zag niemand mij, het muurbloempje, staan. Maar toen ik op de school reünie binnenwandelde, keek iedereen mij met grote ogen aan. 

Bij gangbare manieren van doelen bereiken denken mensen dat je veel wilskracht en doorzettingsvermogen nodig hebt. 

Wat resulteert in teleurstelling en het stoppen met proberen. Misschien ben je te vaak teleurgesteld in jezelf en wil je nooit meer wat bereiken. 

Weet je niet meer zo goed wie je bent en wat je überhaupt wil? Laat je het zomaar toe dat je leven bepaalt wordt door je gedachten en hersenspinsels? 

Denk je wel eens “Als ik nou zo slim ben, waarom krijg ik dit dan niet voor elkaar?” 

Voel je je gestrest en weet je dat je dingen anders aan moet pakken, maar je doet het nog niet uit angst om te falen? 

Zie je op tegen een enorme berg “werk” die je moet verzetten en begin je er maar niet aan omdat je denkt dat dit je toch nooit gaat lukken? Is je zelfvertrouwen tot een minimum gezakt? 

Met "De 1% Methode” kun je op een makkelijke en positieve manier werken aan jezelf en je toekomst. 

Ik stel me graag aan je voor...

Ik ben Elizabeth de Lijster, getrouwd en trotse moeder van twee prachtige dochters. 

Van jongs af aan heb ik al iets gehad met discipline en focus. Ik was altijd de leerling die op tijd mijn werkstukken inleverde, drie verschillende hobby’s had, een goed sociaal leven leidde en van de HAVO naar VWO ging. 

Je kan wel zeggen dat het met mijn praktische intelligentie wel goed zit.

Mijn man en ik zijn allebei zelfstandig ondernemer. We vinden vriendschappen en familie erg belangrijk. Maar ook tijd voor onszelf en elkaar. Dat zijn veel ballen die omhoog gehouden worden.

Mijn man en ik gaan bewust om met onze tijd en beïnvloeden ons leven op een goede manier door te letten op onze voeding, onze social media en heel bewust veel tijd in te plannen als gezin. 

 

Aan het genieten in Thailand.

      Aan het genieten in Thailand.

Zo hebben we in 2017 onze spullen weggedaan en zijn we een jaar op reis geweest. Je kunt je wel voorstellen wat voor planning daaraan vooraf zat. 

Dit geeft een beetje een beeld van onze bewuste manier van leven en hoe je veel voor elkaar kunt krijgen door een paar simpele stappen. 

Ik heb 15 jaar als theater docent en regisseur gewerkt. Een beroep waar een goede planning heel belangrijk is. 

Van die 15 jaar waren gaf ik 10 jaar op een gymnasium in Almere les. In de tijd dat ik er werkte werd dit gymnasium een hoogbegaafdheidsprofielschool. Ik ben in aanraking gekomen met alle facetten van hoogbegaafdheid en vind het een eer om (hoog) begaafden te begeleiden. 

Ik heb al vele honderden mensen (en jongeren) mogen helpen bij het overkomen van faalangst, grenzen over durven gaan en bij hun gevoel te komen. 

Maar voor mij is er een moment geweest dat ik mijn leven niet meer zo zag zitten……

Onze oudste dochter was net twee, ik werkte 60 uur per week, ik wilde te veel en mijn relatie liep niet lekker. 

Er moesten dingen veranderen, had van alles geprobeerd en nu was de koek op. Terwijl ik hyperventilerend op de bank zat, belde mijn man een oom en hij heeft ons doorverwezen naar super goede hulp. 

Ik was zo niet mezelf en wist niet meer waarom ik bepaalde dingen deed en hoe ik nog iets voor elkaar kon krijgen. Tegelijkertijd wilde ik zo veel. 

Elke keer zat ik vol goede voornemens en ideeën. Maar dan ging ik veel te hard van stapel en werd ik weer op mijn plek gezet. Ziek en ongelukkig lag ik dan in bed en gaf anderen de schuld van mijn situatie.

Komt dit bekend voor? 

Ondertussen voel jij je:

  • Moe, gefrustreerd en vraag je je af of je ooit nog wel grip krijgt op je leven. 
  • Voel je je schuldig nadat je je frustratie op een ander hebt afgereageerd. 
  • Machteloos en ziek omdat je weer te hard van stapel bent gelopen en nu ingestort op de bank zit. 
  • Bang dat deze deuk in je zelfvertrouwen niet meer goed komt.  

Om nog maar te zwijgen wat het doet met de mensen van wie je houdt…..

Dat was voor mij het startpunt om anders naar mijn acties te gaan kijken. Ik ontdekte dat dingen veel simpeler konden, als ze maar een krachtige emotionele basis hadden.

Hoewel ik als counselor op een middelbare school heb gewerkt en al veel boeken had gelezen over het bereiken van doelen was het door een samenloop van omstandigheden dat alles begon te “klikken”. 

 

IMG_1081

      Het huis in Kaapstad waar we twee maanden verbleven. 

Tijdens onze wereld reis wilde ik meer leren over coaching en hoe je verandering teweeg kunt brengen bij jezelf en een ander. 

Al surfend op het internet kwam ik per toeval op een site terecht waarin een online opleiding werd aangeboden. Het was op dat moment nog niet het moment om er iets mee te doen. 

Maar een paar maanden later kwam ik weer terecht op deze site en ik besloot mijn hart te gaan volgen. 14 weken, elke week een avond, vanuit mijn zolderkamer, volgde ik deze opleiding. 

Daarnaast heel veel training er bij moeten doen in de vorm van het begeleiden van mensen en het lezen van studieboeken. 

Het was een combinatie van ‘critical thinking’ en krachtige emotionele interventies. 

Vooral de combinatie is belangrijk. Vaak zie je terug dat er alleen op het ‘denken’ of ‘alleen’ op het voelen wordt gefocust terwijl een samensmelting van die twee ervoor zorgt dat je echt je doelen bereikt.

Na deze intense opleiding ben ik mij verder gaan ontwikkelen door het coachen van mensen en het lezen van boeken die gaan over een andere kijk op het behalen van je doelen. 

Closeup portrait of serious male with dark hair and beard touching his glasses, male wearing stylish denim jacket, posing against yellow wall, looks serious and sad.

In plaats van alleen maar te denken...

Young pretty young woman has friendly expression, pressing palm to chest. Love concept.

combineer ik denken en voelen.

333275-P9UEH4-292

In plaats van alleen naar het doel te kijken....

Side view of serene woman sitting on sandy beach against blue sky outdoors

kijk ik nu naar het proces die naar het doel leidt.

Woman sleeping on the sofa

In plaats van niks uit mijn handen krijgen...

Asia girl take photo in nature have mountain and water at background. Selective focus and soft flare sunlight.

ben ik nu baas over mijn leven. 

Women office worker stuff hold her head have stress headache panic at work need help Full chaos background crazy people manager quarrel argue debate throw paper at business meeting they failed project

In plaats van doelen bereiken te zien als iets moeilijks waar je hard voor moet werken.....

foto 2.2

zie ik doelen bereiken nu als een spel.

Het resultaat is meer zelfvertrouwen en rust. 

Uit een onderzoek bleek dat de meeste (hoog) begaafden helemaal niet zo gelukkig zijn. Ik zie dat ook als ik om me heen kijk en dat raakt mij tot diep in mijn hart. Mijn missie is om daar verandering in brengen.  

Ik ben zo enthousiast over de dingen die ik heb geleerd dat ik daar een exclusieve cursus voor (hoog) begaafden van heb gemaakt. 

Ik introduceer je:

De 1% Methode

“Het stappenplan om fluitend jouw doelen te halen”

Product mockup

Een 9-delige video serie waarin je op een totaal andere manier naar doelen en gewoontes gaat kijken en dit direct gaat toepassen in je eigen leven.

Vaak zie je in programma’s terug dat er alleen op ‘critical thinking’ of alleen op het voelen wordt gefocust terwijl een samensmelting van die twee ervoor zorgt dat je echt je doelen bereikt.

Ik leef zelf al jaren volgens de 1% Methode. Het begon met mijn gezondheid.

In 2007 had ik voor de zoveelste keer keelontsteking, werkte ik 80 uur per week en reageerde ik mijn frustratie regelmatig af op mijn man (waar ik toen 2 jaar mee was getrouwd). 

Tot dan toe hield ik van radicale veranderingen. Bijvoorbeeld van de 1 op de andere dag een streng dieet. Of heel veel werken en dan echt een weekendje vakantie nodig hebben. 

Ik wist dat het niet werkte.

Toen begon ik met het 1% verbeteren van mijn leven. Het begon met voeding. In plaats van drie keer per week de frituur aan, werd dat 1 keer per week. 

Daarna ging de frituurpan weg en ook de hotdogs en frisdranken en sappen kochten we niet meer. 

Op een gegeven moment waren we toe aan het South Beach dieet. Na dit dieet, ontstond het idee om te kijken wat er zou gebeuren als we brood zouden laten staan. Het effect was positief. 

Stapje voor stapje probeerden we dingen uit. We ontdekten wat wel en niet werkte op het gebied van voedsel. 

Tussen de frituur laten staan en hoe ik op dit moment met eten om ga (low carb en intermittent fasting en een ton aan kennis over voeding) zit enorm veel verschil. 

Dat heb ik alleen maar kunnen doen door te starten met een methode die keer op keer werkt. Deze methode pas ik op heel veel dingen in mijn leven toe. 

Het mooie van deze methode is dat je hier alleen maar van kunt groeien. 1% is goed te doen en als je een nieuwe baseline hebt, ga je je van daaruit weer verder ontwikkelen. 

Ik weet het, dit klinkt saai en zonder uitdaging, maar zou je je tijd niet liever willen besteden aan de dingen die er echt toe doen? Ipv achter je dag aan te hollen en proberen de basis dingen in je leven op orde te krijgen?

Denk je dat je voor altijd gevangen blijft in je hersenspinsels en dat je nooit aansluiting zult vinden in deze wereld? 

Ik wil jou helpen door iets simpels en krachtigs aan te bieden. 

Na deze cursus kun je:

  • In plaats van alleen maar te denken, je gevoel en denken combineren zodat je bij je hart uitkomt.
  • In plaats van alleen naar het doel te kijken, kijk je naar het proces die naar het doel leidt. 
  • In plaats van slaaf te zijn van je leven ben je weer de baas over je leven en heb je controle over je (dagelijkse) zaken.
  • In plaats van doelen bereiken te zien als iets moeilijks waarbij je hard moet werken, zie je doelen bereiken als een spel waar je geen moeite voor hoeft te doen.  

Dus:

Heb jij al langer het idee dat je het voelt knagen?

Weet je allemaal heel goed hoe het werkt, heb je veel ideeën maar heb je de switch naar actie nog niet kunnen maken?

Wil je heel graag vanuit je hart gaan leven? 

Denk je dat je alles kunt oplossen met je verstand?

Doe nu mee voor de introductieprijs.

Op het moment van schrijven ben ik ook Module 2 aan het ontwikkelen en een Module 3 komt er ook aan. Dat maakt het mogelijk om Module 1 aan te bieden voor een introductieprijs. 97 euro. Als ik alles klaar heb gaat het bedrag naar 297 euro.